نگهداري محصولات ارگانيک

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75319
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مواد غذايي که به صورت ارگانيک توليد و به بازار عرضه مي‌شوند چند تفاوت اساسي با ديگر مواد غذايي رايج در بازار دارند، يکي از نکاتي که بايد درباره اين نوع مواد غذايي گوشزد شود روش نگهداري آنها در خانه است. سبزيجات و سيفي‌جات ارگانيک براي نگهداري به دقت بيشتري نياز دارند، در واقع مي‌توان گفت که نگهداري اين نوع محصولات خوراکي اندکي سخت‌تر است، سختي کار آنجاست که عمر کوتاه‌تري نسبت به ساير سبزيجات دارند، مثلا اگر سبزي خوردن معمولي مي‌خريد و آن را درون يک کيسه نايلوني به راحتي به مدت 4 تا 6 روز در يخچال نگهداري مي‌کنيد، بهتر است بدانيد که با سبزيجات ارگانيک نمي‌توانيد اين برخورد را داشته باشيد. سبزيجات و سيفي‌جات ارگانيک معمولا عمر کوتاه‌تري دارند و به شرايط بهتري براي نگهداري نياز دارند. سبزي ارگانيک را پس از آنکه شسته و خشک کرديد بايد در يک کيسه دولايه پارچه‌اي که حفاظ بيروني‌اش رطوبت را نگه مي‌دارد بريزيد و در يخچال بگذاريد. يادتان باشد که اين نوع سبزي زمان کوتاه‌تري قابل‌استفاده است بنابراين از خريد در مقياس زياد خودداري کنيد و سبزي خوردن را براي مصرف در يک بازه زماني 3-2 روزه خريداري کنيد. گوجه‌ها و خيارها را هم بايد در شرايط مشابهي نگهداري کنيد، اگر چه عمر آنها يکي، دو روزي از سبزيجات بيشتر است، اما به هر حال نسبت به موادغذايي که تاکنون استفاده کرده‌ايد عمر کوتاه‌تري دارند و شايد اصلا حکمت سبزيجات ارگانيک در اين است که شما به عنوان يک خريدار محصولات طبيعي ناچار شويد که همواره محصولات غذايي تازه ميل کنيد.

    #99090
    s.samadi
    مشارکت کننده

    خوب این تقریبا یک حسن به شما می ره چون دائما باید تازه خوری داشته باشیم که بسیار مفیده

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.