نکات کلی روزه داری در بیماری ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70899
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    نکات کلي که مي‌تواند بيماران را در مصرف بهتر غذا در اين ماه ياري کند شامل:

    مصرف مايعات بخصوص آب براي جلوگيري از دهيدراتاسيون (روزه در زمان افطار بهتر است با آب و مايعات باز شود.)

    در زمان غذا به اندازه کافي سبزيجات مصرف شود.

    کاهش مصرف مايعات حاوي کافئين مانند چاي، قهوه و نوشابه تا حد امکان (کاهش مصرف قبل از ماه رمضان شروع شود تا از ايجاد عوارضي مانند سردرد و نوسانات خلق جلوگيري شود.)

    از مصرف قندهاي تصفيه شده در غذا مانند شيريني و انواع ديگر آن اجتناب شود.

    از مصرف غذاهاي ادويه‌دار اجتناب شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.