نکاتی که قبل از دادن آزمایش تری گلیسرید باید به آن عمل کرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70293
    matin
    مشارکت کننده

    تری گلیسریدها، چربی هایی هستند که در خون وجود دارند. غذایی که می خوریم، وزن، شیوه زندگی‌، رژیم غذایی و سابقه خانوادگی بر میزان آنها در خون موثرند. اکثر چربی های مصرفی از کره گرفته تا مارگارین و انواع روغن ها حاوی تری گلیسرید هستند. زیاده روی در دریافت کالری، الکل،و شکر، این مواد را به تری گلیسرید تبدیل می‌کند و آن را به صورت‌ سلول های چربی‌ در بدن ذخیره می‌کند.

    تری گلیسرید منبع انرژی است در حالی که کلسترول ماده مومی شکل و بی بویی است که یا در مواد غذائی موجود است و یا توسط خود کبد ساخته می شود. کلسترول بخش مهمی‌ از سلول های عصبی و دیواره سلول ها را تشکیل می دهد. همچنین هم کلسترول و هم تری گلیسرید نقش بسزایی در گوارش و تولید بعضی‌ هورمون ها دارد. کلسترول نمی تواند با خون مخلوط شود و یا در خون حل شود. کبد آنها را با پروتئین بسته بندی می‌کند که به آنها لیپو پروتئین گفته می شود . سپس لیپوپروتئین تری گلیسرید و کلسترول را به نقاط مختلف بدن حمل می‌کند.لیپوپروتئین ها همان HDL ( یا کلسترول خوب)، LDL (کلسترول بد) می باشند. تری گلیسرید یکی‌ از فاکتورهای مهم در بروز بیماری های قلبی است. زمانی‌ که پزشک می‌خواهد چربی‌ خون شما را چک کند، تری گلیسرید یکی‌ از این آزمایش هاست. همراه با تری گلیسرید، میزان کلسترول،HDL ( یا کلسترول خوب)، LDL (کلسترول بد) نیز آزمایش می شود. پس از خوردن مواد غذائی، میزان تری گلیسرید معمولاً بالاست. به همین دلیل و برای اینکه آزمایش تری گلیسرید دقیق تری داشته باشید، به شما گفته می شود که به مدت ۱۲ ساعت پیش از آزمایش نخورید و نیاشامید. علاوه بر رژیم و الکل که ذکر شد، عادت ماهیانه، ساعت روز و ورزش اخیر بر میزان تری گلیسرید مؤثر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.