[align=justify]- از اضافه كردن نمك به مواد غذايي قبل از سرخ كردن بپرهيزيد. چراكه نمك نقطه دود را كاهش مي دهد.
– قبل از اضافه كردن مواد غذايي به درون روغن ابتدا روغن را تا درجه حرارت معيني گرم کنيد. با اين كار در سطح مواد غذايی يک لايه محافظ عايق تشکيل می شود که سبب می شود روغن نتواند به درون ماده غذايی نفوذ كرده و ماده غذايی فقط با حرارت غيرمستقيم سرخ شود.
– از انباشتن زياد مواد غذايی در روغن اجتناب کنيد چراكه باعث افت كردن حرارت روغن شده و روغن نيز به داخل غذا نفوذ کرده و غذا چرب مي شود.
– روغنهاي خوراكي در دو نوع مخصوص سالاد و سرخ كردني در دسترس ميباشند. همواره از روغنهاي مخصوص سرخ كردني براي سرخ كردن استفاده كنيد. [/align]