-
نویسندهنوشتهها
-
۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۲:۵۵ #76648
e.amini
مشارکت کنندهپنیر صبحانه بهتر است پنیر سفید یا پنیر تبریز یا لیقوان باشد. توصیه می شود از انواع تازه پنیر استفاده كنید چون ما پنیر كهنه هم داریم. البته در پنیر لیقوان و تبریز برای جلوگیری از آلودگیهای میكروبی و تب مالت، پنیر را در آب نمك نگه میدارند و اشكال عمده این پنیرها این است كه میزان تیرامیدشان بالاست و تیرامید مادهای است كه باعث سردردهای بدون دلیل در بسیاری از افراد میشود. پس بهتر است پنیر تازهای تهیه كنید و از مصرف پنیرهای فراوری شده و خامهای یا انواعی كه در ترکیبشان فلفل، گوجهفرنگی، گردو و … دارند، خودداری كنید زیرا عمدتا این نوع پنیرها چربی فراوانی دارند. از میان نانها نیز بهترین نانهای سنتی، سنگك و بربری هستند. البته بهتر است بعد از خریداری این نانها را به اندازه كف دست برش دهید و در فریزر بستهبندی كنید و در هربار مصرف كمی از آنها را گرم كنید.
یادتان باشد نباید رنگ نان تیره شود زیرا در این صورت آكریلامید كه تركیبی سرطانزاست در نان تولید خواهد شد. نانهای سبوسدار حجیم صنعتی نیز جزو نانهای مناسب برای صبحانه هستند و تا حد ممكن، بهتر است از مصرف نان لواش و تافتون -در صورتی كه نانهای یاد شده در دسترس هستند- خودداری كرد. این نانها بهخصوص برای افراد مبتلا به دیابت و اضافهوزن توصیه نمیشود بنابراین، سعی کنید نان تازه بخرید اما اگر نان بیات بود، قبل از مصرف، حتما آن را گرم كنید تا سفتی نان كمتر شود و نشاسته آن قابلهضم و جذبتر باشد.
بررسیها نشان دادهاند اگر نشاسته غذایی كهنه و بیات شود، عملا قابلاستفاده نیست اما وقتی گرم میشود مجددا قابلاستفاده خواهد بود. اما در مورد چای. ما به طور سنتی چای سیاه مینوشیم. البته چای باید تازهدم باشد. بهترین چای، چای ایرانی است. بهتر است چای را كمرنگ و ولرم سرو كنید و همراه آن قند، شكر، پولكی و كشمش نباشد. شاید شیرینكردن چای انرژی زیادی به بدن نرساند اما ذائقه متمایل به طعم شیرین را تقویت میكند و این موضوع برای بسیاری از افراد از جمله مبتلایان به دیابت سم است. از طرفی بهتر است چای را كمرنگ بنوشید تا نگرانی مربوط به جذب كلسیم، آهن و… را نداشته باشید.
اما در مورد گردو، باید گفت این ماده غذایی منبع چربی بسیار خوبی شامل اسیدهای چرب امگا3 است كه باعث كاهش التهاب میشود. گردو زمانی این خاصیت را دارد كه تازه باشد. اگر گردو كهنه شده باشد چربی موجود در آن نهتنها خاصیت ضدبیماریهای قلبی- عروقی ندارد بلكه به دلیل پراكسیداسیون چربی آن تغییر میكند و برعكس خطر بروز بیماریهای قلبی را بیشتر میكند. گردوی تازه یعنی گردویی که در عرض یك هفته از غلاف خارج شده باشد. پس بهتر است گردو را با پوست بخرید و هر هفته تعدادی را شكسته و مصرف كنید. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







