توجه کنید که وقتی برگهای آندیو را خرد میکنید “بعد از مدتی مواد مغذی خود را از دست میدهد و به رنگ قهوه ای درمی آید.بنابراین برای حفظ تازگی و طراوت این سبزی “آن درست قبل از مصرف خرد کنید
حداقل شش ساعت قبل و بعد از نوشیدن آب آندیو از استعمال سیگار خودداری کنید”چون نیکوتین موجود در سیگار با مقادیر بالای ویتامین (آ)موجود در این سبزی تداخل پیدا می کند .
آندیو برای کبد و تصفیه خون بسیار مفید است .
ویتامین(آ)آن بسیار بالا است و از این رو برای چشم وپوست بسیار مفید است.
این سبزی مغذی چربی اشباع و کلسترول بسیار اندکی دارد و مصرف آن برای بیمارانی که رژیم کم کلسترول دارند مانند بیماران مبتلا به سکته قلبی مفید است .از طرف دیگر چربی اندک آن تبدیل به انرژی میشود .
سالاد این سبزی کبد”کلیه و معده را تقویت می کند.