نکاتی درباره گیاه آندیو:

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72252
    n.tayebati
    مشارکت کننده

    توجه کنید که وقتی برگهای آندیو را خرد میکنید “بعد از مدتی مواد مغذی خود را از دست میدهد و به رنگ قهوه ای درمی آید.بنابراین برای حفظ تازگی و طراوت این سبزی “آن درست قبل از مصرف خرد کنید
    حداقل شش ساعت قبل و بعد از نوشیدن آب آندیو از استعمال سیگار خودداری کنید”چون نیکوتین موجود در سیگار با مقادیر بالای ویتامین (آ)موجود در این سبزی تداخل پیدا می کند .
    آندیو برای کبد و تصفیه خون بسیار مفید است .
    ویتامین(آ)آن بسیار بالا است و از این رو برای چشم وپوست بسیار مفید است.
    این سبزی مغذی چربی اشباع و کلسترول بسیار اندکی دارد و مصرف آن برای بیمارانی که رژیم کم کلسترول دارند مانند بیماران مبتلا به سکته قلبی مفید است .از طرف دیگر چربی اندک آن تبدیل به انرژی میشود .
    سالاد این سبزی کبد”کلیه و معده را تقویت می کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.