-
نویسندهنوشتهها
-
۸ آذر، ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۷ #93138hodaiمشارکت کننده
بصورت کلی
سبزیجات فصلی تازه بخرید. هم مزه بهتری دارند و هم بهترین طعم ممکن را به شما هدیه میدهند.
سبزیجات را فریزری کنید تا همواره بتوانید برای پخت سریع و آسان غذاهای سالم از آنها استفاده کنید.برای پخت سریع سبزیجات از مایکروویو استفاده کنید.
برای خوشمزهتر کردن وعدههای غذاییتان به سبزیجات تنوع بدهید.
سبرای بیشترین استفاده از مواد مغذی
از انواع پر پتاسیم بیشتر استفاده کنید.
استفاده از سس به همراه سبزیجات به محتوای نمک، کالری و چربی برنامه غذایی شما میافزاید. قبل از استفاده از سسها برچسب غذاییشان را مطالعه کنید.
سبزیجات تازه نسبت به انواع کنسروی ارجحیت دارند. غذاهای کنسروی موجب افزایش میزان دریافت سدیم میشوند که فشار خون را افزایش میدهد.
هنگام خررید سبزیجات کنسروی دقت کنید که عبارت بدون سدیم، کمسدیم، بدون نمکافزوده بر روی آن درج شدهباشد. مقدار نمکی که به غذاهای حاوی این سبزیجات میزنید کمتر از مقداری باشد که به غذاهای حاوی سبزیجات تازه میزنید.در وعدههای غذایی
قسمت اصلی وعدهتان سبزی باشد. مقدار غذا هم برای تکمیل وعدهغذاییتان کنار سبزیجات بگذارید.
یک بشقاب بزرگ سالاد – البته با سس کم- را برای ناهارتان در نظر داشتهباشید.
هر شب شامتان حاوی سبزی خوردن باشد.
سبزیجات خردشده را در مخلفات ماکارونی و پاستایتان فراموش نکنید.
هویج و لوبیا سبز خردشده این توانایی را دارند تا با دیگر مواد غذایی هر غذایی سازگار شوند و طعم غذا را دگرگون نکنند.
در کنار انواع گوشتها سبزیجات را نیز کباب کنید.روشهایی جذاب برای استفاده از سبزیجات:
با افزودن سس و مخلفات به سبزیجات میتوان آنها را خوشمزه کرد. از مخلفاتی مانند بروکلیخام، فلفل سبز و قرمز، تکههای کرفس و گلکلم به سالادها در واقع طعمدهندههای کم چرب را به سالادتان میافزایید.
با افزودن هویج، کلمقرمز خردشده و برگههای اسفناج سالادتان را خوشرنگتر کنید. استفاده از سبزیجات فصلی برای این هدف موجب میشود که در هر فصل سال سالادهای رنگی همان فصل را بخورید.
لوبیاها و نخودها را به عنوان افزودنیهایی خوشطعم به سالادتان بیافزایید.
یک کاسه بزرگ شفاف را پر از سبزیجات تکهتکهشده کنید و در یخچالتان قرار دهید. بطور معمول از کرفس و هویج استفاده میشود اما شما میتوانید برشهای فلفل سبز، برشهای خیار و تکههای کلم بروکلی میتوانند گزینههای مناسبی باشند.بهبود رابطه سبزیجات و کودکان:
مصرف سبزی را در وعدههایتان بگنجانید تا الگوی خوبی برای کودکانتان باشید.
بگذارید کودکان تصمیم بگیرند برای سالاد شام از چه سبزیجاتی استفاده شود.
با توجه به سنتان از کودکان در خرید، شستوشو، تکهتکهکردن و آماده کردن سبزیجات کمک بگیرید.
وقتی سبزی میخرید بگذارید کودک به انتخاب خودش یک سبزی جدید بخرد.
از تکههای سبزیجات به عنوان میانوعده عصر استفاده کنید.
کودکان عموما غذاهای جدا از هم را دوستدارند. بجای آنکه دو نوع سبزی را تکهتکه و با هم مخلوط کنید آنها را بصورت جدا از هم در یک ظرف بریزید.سالم بخورید:
قبل از آمدهسازی و خوردن سبزیجات آنها را آبکشی کنید. سبزیجات را زیر آب تمیز و روان بگیرید و با دست آنها را از آلودگیها و میکرارگانیسمهای سطحی بزدایید. سپس آنها را یا یک دستمال خشک کنید.
از تماس سبزیجات و گوشت قرمز، ماهی و ماکیان در تمام مراحل از خرید تا تمیزکردن و نگهداری جلوگیری کنید. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.