نوع کربوهیدرات مصرفی و ارتیاط آن با بیماریهای قلبی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70779
    matin
    مشارکت کننده

    در مطالعه ای که اخیرا بر روی بیش از 50 هزار زن و مرد انجام شد ، پیشنهاد شده که نوع نمایه گلیسمی کربوهیدرات های مصرفی نیز در این رابطه بی تاثیر نیست . اندکس یا نمایه گلیسمی درجه بندی مواد غذایی دارای کربوهیدرات بر اساس میزان تاثیرشان بر روی قند خون است. منظور از کربوهیدرات با نمایه گلیسمی پایین ، کربوهیدرات هایی هستند که بعد از مصرفشان، قند خون به آرامی افزایش یافته و سپس به تدریج کاهش می یابد . به همین منوال کربوهیدرات های با اندکس گلیسمی بالا ، موادی هستند که قند خون بعد از مصرفشان به سرعت بالا رفته و سپس به سرعت کاهش می یابد. نتایج این تحقیق نشان داد که جایگزین کردن چربی های اشباع رژیم با کربوهیدرات های با اندکس گلیسمی پایین تاحدودی خطر انفارکتوس میوکارد را کاهش می دهد حال آنکه اگر این جایگزینی با کربوهیدرات های با اندیس گلیسمی بالا باشد خطر انفارکتوس میوکارد افزایش می یابد .

    منبع: Am J Clin Nutr 91: 1764-1768, 2010. First published April 7, 2010

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.