نوشیدن چای داغ از عوامل مهم ابتلای افراد به سرطان مری است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78811
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    با توجه به اینکه افراد زیادی از جامعه به طور عادتي چای داغ مي‌نوشند، تحقیقات نشان داده است که مصرف مواد غذایی داغ باعث افزایش 6 تا 10 برابری ابتلای افراد به سرطان مری خواهد شد. زمان نوشیدن چای داغ را 5تا10دقیقه پس از ریختن در استکان یا فنجان است .درجه حرارت چای داخل استکان باید کمتر از 60 درجه سانتیگراد باشد تا از آسیب زدن به مری جلوگیری شود.
    همچنین افراد تا دو ساعت بعد از صرف غذا، چای ننوشند، چرا که نوشیدن چای سبب تشدید برگشت ترشحات معده به مری و همچنین مانع جذب آهن و تعداد دیگری از املاح مفید موجود در غذا خواهد شد. بازگشت ترشحات معده را شایع‌ترین بیماری مری است، ترش کردن و سوزش سر دل شایع‌ترین علائم این اختلال است که گاهی نیز با علائم خارج از مری همانند سرفه، تشدید آسم، گرفتگی صدا و تلخی دهان همراه مي‌شود.
    افزایش وزن، مصرف نوشابه‌های گازدار و شیرین، آبمیوه‌های صنعتی، شکلات حاوی کاکائو، چای پررنگ، قهوه، مصرف غذای پرچرب و فست فود از عوامل تشدید کننده بیماری بازگشت ترشحات معده محسوب می شوند. برای جلوگیری از علائم این بیماری بهتر است بین زمان خوردن غذا با خواب دو ساعت فاصله باشد و افراد سعی کنند اضافه وزن نداشته باشند و فعالیت ورزشی منظم را هم در برنامه زندگی خود قرار دهند. آگاهی و اطلاع رسانی مناسب و بموقع را در کاهش ابتلا به بیماري‌های گوارش تاثیرگذار اند و باید رژیم غذایی نامناسب از سفره خانواده‌ها حذف شود و الگوی مصرف غذا تغییر یابد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.