نوشیدن قهوه صبحگاهی و کاهش خطر کبد چرب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80338
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    محققین با انجام آزمایشهای متعدد دریافتند که افزایش مصرف کافئین می تواند خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی را کاهش دهد.
    گروهی از پژوهشگران با آزمایش بر روی موش هایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند، کشف کردند که کافئین باعث تحریک متابولیسم لیپیدهایی می شود که در سلول های کبد ذخیره شده اند و این امر باعث کاهش آمار ابتلا به کبد چرب می شود.
    بر اساس یافته های این محقققین، مصرف مقدار کافئین روزانه برابر با چهار فنجان قهوه یا چای می تواند خطر ابتلا به کبد چرب در انسان ها را کاهش دهد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.