محققان انگلیسی می گویند نوشیدن شیر در برابر دیابت و بیماری قلبی اثر حفاظت بخشی دارد. به گزارش BBC ، تحقیقات نشان می دهد مصرف محصولات لبنی ازخطر ابتلا به سندرم متابولیک ، مجموعه ای از علائمی که احتمال دیابت را افزایش می دهند ، می کاهد.
مصرف شیر به علت نگرانی از برخی اثرات آن بر سلامت، کاهش یافته اما محصولان لبنی بخشی از رژیم غذایی سالم هستند و مردم باید به مصرف آن ترغیب شوند.
توصیه محققان مصرف دو یا سه وعده فرآورده های لبنی کم چرب در روز است.
حفظ وزن متعادل از طریق رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم نقش موثری دارد.