-
نویسندهنوشتهها
-
۲۲ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۳:۱۱ #77120v.fazelمشارکت کننده
آب سبزیجات را دریابید
البته نوشیدن یك فنجان قهوه داغ یا هاتچاكلت خیلی هیجانانگیزتر از سر كشیدن آب كرفس یا جعفری است؛ اما با این حال، باید كمی مراعات كنید و نوشیدنیهای مناسب شرایط خود را دریابید. میتوانید از عصاره سبزیجاتی مانند كرفس، خیار، كلم، جعفری، آویشن، گشنیز و زیره استفاده كنید. آب گوجهفرنگی مانند آبلیمو یا آب زرشك میتواند در تشدید این بیماری موثر باشد، در نتیجه باید عطایشان را به لقایشان ببخشید.آبمیوههای شیرین مجازند
شما كه عاشق آبمیوه هستید باید حواستان را كمی جمع كنید. انتخاب آبمیوهها جدا از این كه در چه فصلی باشیم، باید از بین میوههایی باشد كه اسیدیته پایینی دارند. آبمیوههای شیرینی مانند انبه یا كدو تنبل میتواند كمككننده باشد، اما در عوض مركباتی مانند پرتقال و نارنگی به دلیل داشتن اسید اسكوربیك (ویتامین C) بالا برای افرادی كه از ریفلاكس معده رنج میبرند، مناسب نیست.بوی خوش بیدمشك و كاسنی
حتما برای شما هم پیش آمده كه با سوزش و درد معده پیش مادربزرگ یا مادرتان بروید و او هم بلافاصله عرق نعنا را برایتان تجویز كند. یكی از عرقیجاتی كه به هیچ وجه در طول این بیماری نباید مصرف شود همین عرق نعناست زیرا با تاثیر بر دریچه انتهایی مری باعث تحریك و برهم زدن نظم انقباضی آن میشود. از بین عرقیجات میتوان به بیدمشك و كاسنی اعتماد كرد. بهتر است عرق بیدمشك را به همراه كمی عسل مصرف كنید.شیرهای گیاهی را جایگزین شیر حیوانی كنید
شیرهای گیاهی مانند شیر سویا به دلیل انجام فرآیند جوشاندن كه باعث شكسته شدن بافت پروتئینی آنها میشود، میتواند برای افرادی كه از ریفلاكس معده رنج میبرند مفید باشد. مخلوط كردن مقداری عسل با شیر سویا یا شیر بادام میتواند مفید باشد.تكلیف شیر چه میشود؟
شیر جزو نوشیدنیهایی است كه دل كندن از آن سخت است، اما مصرف شیر بستگی به فرد بیمار دارد و هر فردی واكنش خاصی نسبت به شیر نشان میدهد ولی در حالت كلی تحمل نكردن لاكتوز یا قند شیر میتواند باعث بازگشت محتویات معده و تحریك دریچه انتهایی مری شود كه به دلیل وجود اسید كلریدریك در موكوس، سوزش معده و ترش كردن اتفاق میافتد.در حالت كلی اگر سوزش معده دارید از نوشیدن زیاد شیر بپرهیزید چون ممكن است مشكل را تشدید كند. درست است كه شیر در كوتاهمدت سوزش معده را تسكین میدهد، اما در طولانیمدت باعث افزایش ترشحات معده شده و آن را اسیدی میكند.
نوشیدنیهای تقویتكننده ریفلاكس
ریفلاكس معده احساس ناخوشایندی است و در صورت شدت گرفتن، زندگی را به كام هر كسی تلخ میكند. مخلوط شیر و عسل یكی از بهترین تركیبات مفید برای بیماران مبتلا به عارضه ریفلاكس معده است. بهعلاوه چای سبز و چای بابونه نیز از دمنوشهای مفیدی هستند كه به جای چای معمولی یا قهوه كه تشدیدكننده ریفلاكس هستند، قابل استفاده است.راه چاره نوشیدنیهای مضر
بدون شك دل كندن از چای یا قهوه برای خیلیها سخت است، اما میتوان شرایطی ایجاد كرد كه این قبیل نوشیدنیهای مضر مشكل كمتری ایجاد كنند. این نوشیدنیهای مشكلساز باید زمانی مصرف شوند كه معده خالی است؛اگر چای میل دارید سعی كنید داخل فنجانتان كمی عسل بریزید تا مشكل كمتری ایجاد شود. نكته مهم دیگر این كه ضمن مصرف وعدههای غذایی كمحجم و غیرمحرك، سعی كنید یك ساعت قبل از غذا و تا دو ساعت بعد از آن، نوشیدنی استفاده نكنید.
۲۲ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۴:۵۳ #100689e.aminiمشارکت کنندهبعضی از افرادی که از سوزش سر دل رنج می برند به طور تجربی به این نتیجه رسیده اند که در مواقعی که سوزش زیادی حس می کنند، خورن پاستیل بسیار باعث تسکین آنها می شود!
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.