نوشیدنی های ادرار آور

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83922
    z.yari
    مشارکت کننده

    پاهایتان ورم کرده؟ احساس سنگینی و نفخ رهایتان نمی‌کند؟ می‌خواهید کلیه‌هایتان را تمیز کنید؟ اگر جوابتان مثبت است برای دفع آب بدنتان می‌توانید به جای مصرف قرص‌های دیورتیک (ادرارآور) از نوشیدنی‌های ادرارآور صد درصد طبیعی و البته پرخاصیت استفاده کنید.
    جعفری: ادرارآور فوق‌العاده
    جعفری خواص دیورتیک فوق‌العاده‌ای دارد که نمی‌توان نادیده‌اش گرفت. این سبزی معطر می‌تواند آب اضافی جمع شده در بافت‌های بدن را دفع کند.
    دم گیلاس
    دم (چوب) گیلاس حاوی فلاوونوئیدها و پتاسیم است که باعث افزایش میزان ادرار می‌شود. برای همین یک درمان فوق‌العاده برای مقابله با احتباس آب محسوب می‌شود. خوشبختانه دم‌کرده‌ی دم گیلاس عوارض ناخوشایندی در پی ندارد.
    آناناس، انگور و زغال‌اخته
    آناناس به دلیل سرشار بودن از پتاسیم خواص دیورتیک (ادرارآور) دارد. می‌توانید از میوه‌ی تازه یا آب آن استفاده کنید چون خواص یکسانی دارند.
    انگور نیز همین خاصیت را دارد به خاطر اینکه سرشار از آب است و باعث دفع ادرار می‌شود. زغال‌اخته نیز جزو میوه‌های ادرارآور است. به خاطر اینکه سرشار از «آربوتین» است. مصرف آب زغال‌اخته با احتباس آب مقابله می‌کند.
    توجه داشته باشید که آبمیوه‌های صنعتی سرشار از قند هستند. بهتر است از آب‌میوه‌های بدون قند افزوده استفاده کنید. همچنین می‌توانید آبمیوه‌های صنعتی را با مقداری آب رقیق کنید. در این صورت قند کمتری وارد بدنتان می‌شود.
    گیاه قاصدک: دیورتیک طبیعی
    پژوهش‌ها از خواص دیورتیک گیاه قاصدک روی موش‌ها خبر می‌دهند. برگ‌های این گیاه تصفیه‌کننده‌ی خون هستند و میزان ادرار را افزایش می‌دهند.
    درخت زبان گنجشک برای مقابله با احتباس آب
    برگ‌های گیاه زبان گنجشک حاوی «مانیتول» و همچنین پتاسیم هستند که هر دو خواص ادرارآوری دارد. به همین دلیل هم باعث دفع ادرار می‌شوند.
    چای سبز برای تحریک عملکرد کلیه‌ها
    حتماً در مورد خواص به خصوص خواص لاغری چای سبز زیاد شنیده‌اید. چای سبز همچنین یک دیورتیک طبیعی واقعی است که به عملکرد خوب کلیه‌ها کمک می‌کند. کافئین موجود در آن نیز برای مقابله با حالت احتباس آب مفید است.
    آب بنوشید و آب معدنی خوبی انتخاب کنید
    دچار شدن به احتباس آب به این معنی نیست که مصرف آب را کاهش دهید. کاملا برعکس باید هر روز به اندازه‌ی کافی آب میل کنید یعنی یک و نیم لیتر. البته توجه داشته باشید اگر تغذیه‌ی ناسالم و پر نمکی داشته باشید مصرف نوشیدنی‌هایی که ذکر شد نمی‌تواند به تنهایی با مشکل احتباس آب و عوارض آن مقابله بکند. توصیه می‌کنیم تا جایی که می‌شود مصرف پنیر، غذاهای آماده و صنعتی، سوسیس و کالباس، بیسکویت‌های شور و غیره را کاهش دهید.
    ____________________________________________________________________________________________
    زهرا یاری، کارشناس ارشد تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.