بر اساس نتایج یک مطالعه جدید در مرکز تحقیقات ژان مایر در آمریکا، مصرف روزانه حتی یک نوشیدنی شیرین از جمله نوشابه های گازدار و آب میوه های صنعتی خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را افزایش میدهد. متخصصان معتقدند این نوشیدنی ها به دلیل محتوای بالای قند و کالری باید فقط به صورت گاهگاهی مصرف شوند و مصرف روزانه آنها به هیچ وجه توصیه نمی شود.
برای انجام این مطالعه محققان 2634 فرد میانسال را مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان داد که مصرف روزانه نوشیدنیهای شیرین خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را به میزان قابل توجهی افزایش میدهد.
بر اساس آمارهای اعلام شده حدود 25 درصد از تمام آمریکاییها به بیماری کبد چرب مبتلا هستند؛ این بیماری با تجمع چربی در سلولهای کبد مشخص میشود اما بسیاری از افراد هرگز علائم ابتلا به این بیماری را نشان نمیدهند.