نوشیدن قهوه به صورت روزانه خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. پژوهشگران چینی تاکید دارند قهوه در این خصوص تاثیر خود را از خاصیتی می گیرد که مانع از فعالیت ماده ای خاص می شود که این ماده در ارتباط با دیابت است.
لینگ ژنگ، کان هوانگ و همکارانشان معتقدند مطالعات گذشته نشان می دهد افرادی که روزانه بیش از چهار فنجان قهوه مصرف می کنند تا ۵۰ درصد خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهند.
بر اساس نتایج این تحقیق که در مجله Agricultural & Food Chemistry منتشر شد ترکیباتی در قهوه وجود دارد که به طرز چشمگیری مانع از فعالیت “آمیلویید پلی پپتید” می شود که این ماده نقش مهمی در ابتلا به دیابت نوع ۲ دارد.