نوشيدن قهوه راهي مؤثر در كاهش ابتلا به سرطان كبد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74848
    s.farzi
    مشارکت کننده

    نوشيدن منظم قهوه خطر ابتلا به سرطان كبد را كاهش مي‌دهد .با مصرف منظم قهوه، خطر ابتلا به سرطان كبد تا 42 درصد و مصرف نامنظم اين نوشيدني خطر ابتلا به اين بيماري را تا 29 درصد كاهش مي‌دهد. اين پژوهش بر روي دو گروه مرد و زن به مدت 9 سال انجام گرفته است و نشان مي‌دهد: وجود اسيد كلروژنيك در اين امر تاثيرگذار است. اين اسيد نوعي پلي فنون است ك خواص آنتي اكسيدان آن، سلاحي مؤثر عليه سرطان است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.