در مطالعهای که به تازگی نتایج آن در آمریکا اعلام شده، متخصصان از سالهای 2007 تا 2009 میلادی بیش از 10 هزار و 700 نفر از ساکنان کرهجنوبی را در سنین 19 تا 64 سال مورد مطالعه قرار دادند. آنها دریافتند افرادی که در رژیم غذایی خود از گوشت فراوان، نوشابههای گازدار، غذاهای سرخ کردنی و فستفودها از جمله نودلهای فوری استفاده میکنند در معرض افزایش چاقیهای شکمی و افزایش LDL یا «کلسترول بد» هستند. بنابراین مطالعه مصرف نودلهای فوری بیش از دو بار در هفته سبب افزایش احتمال بروز سندرم متابولیکی میشود که یکی از عوامل بروز مشکلات قلبی به ویژه در زنان محسوب میشود.