میزان سدیم مصرفی در طول روز، بیش از چیزی است که تصور میکنید. دکتر آلیسون در این باره میگوید: با بررسی مواد غذایی مصرفی بیماران مختلف، متوجه وجود منابع آشکار سدیم در آنها شدیم. مواد غذایی منجمد، غذاهای میان وعده، گوشت، سوپ کنسرو شده و پنیر، تنها برخی از این غذاها هستند که در خود سدیم اضافه دارند.
برای مثال در نصف فنجان سس ماکارونی، نزدیک به 900 میلیگرم سدیم وجود دارد. همچنین برخی چاشنیها مانند سس گوجهفرنگی، حاوی 190 میلیگرم سدیم در هر قاشق غذاخوری هستند. پس اگر در طول روز چنین موادی را به میزان زیاد مصرف میکنید، بهتر است حداقل در مصرف نمک خالص، وسواس بیشتری به خرج دهید.