1. بررسيها نشان دادهاند دريافت به اندازه روي در افرادي که به ديابت، فشارخون، بيماريهاي پوستي نظير پسوريازيس و اگزما دچار هستند به کاهش شدت مشکلات آنها کمک ميکند.
2. دريافت روي در بچهها مانع بروز اسهالهاي حاد و اختلال در روند رشد آنها ميشود.
3. تامين روي مورد نياز بدن در ورزشکاران، عملکرد آنها را تقويت ميكند و در موفقيتشان در مسابقهها تاثير دارد.
4. با دريافت روي هنگام سرماخوردگي، دوره اين بيماري کوتاهتر ميشود و عفونتهاي احتمالي نظير عفونت گوش و سيستم تنفسي بدن به حداقل ممکن ميرسد.
5. از آنجا که روي از منابع حيواني است، قابليت جذب بيشتري دارد و کمبود اين ماده معدني در گياهخواران بيشتر ديده ميشود. اين موضوع يکي از معايب رژيمهاي غذايي سرشار از منابع غذايي با منشاء گياهي و بهخصوص مواد غذايياي است که به شدت تصفيه شدهاند نظير غلات.
منابع غذايي:
گوشت قرمز
انواع مغزها
غلات سبوسدار
حبوبات
يادتان باشد انواع گوشتهاي قرمز بيش از گوشتهاي سفيد داراي روي هستند به همين دليل گوشت گوساله و گوسفند از منابع بهتر اين ماده معدني در مقايسه با گوشت ماهي هستند.