-
نویسندهنوشتهها
-
۲۴ دی، ۱۳۹۲ در ۱۳:۱۴ #81258v.fatoorechiمشارکت کننده
نوع گوشت چرخكرده، تاریخ تولید و تاریخ انقضا و نوع درجه آن بر روی لیبل بستهها باید درج شده باشد.
گوشت چرخکرده تازه در کلیه مراحل تولید، توزیع و عرضه باید در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری شود. عمر نگهداری گوشت چرخكرده تازه در دمای برودت یخچال (صفر تا 4 درجه سانتیگراد) دو روز میباشد. عمر نگهداری گوشت چرخكرده منجمد در دمای برودت فریزر (18- درجه سانتیگراد ) سه ماه میباشد.
به هنگام خرید باید دقت كرد كه گوشت چرخكرده را آخر از همه خریداری کنید تا درحد امکان سرد بماند و بستههایی را انتخاب کنید که کاملا سرد و محکم و بدون پارگی بستهبندی شده باشند. بلافاصله كه گوشت به منزل آورده شد در داخل كیسههای ضخیم فریزری، بصورت یك لایه نازك مجددا بستهبندی شده و تاریخ انقضا روی بستههای جدید علامتگذاری شوند و داخل فریزر با دمای 18- نگهداری گردد تا گوشتهایی که زودتر داخل فریزر گذاشتهاید را زودتر هم مصرف کنید.
گوشت قرمز چرخ شده نباید خیلی پررنگ باشد البته رنگ برخی از اقلام نظیر گوساله از رنگ گوسفند کمی تیرهتر است. گاهی هنگام خرید در فروشگاهها، گوشتهای چرخکرده بستهبندی از بیرون ظاهری قرمز، ولی داخل آن رنگ خاکستری یا قهوهای کدر دارند. این به دلیل آن است که اکسیژن هوا با رنگدانه سطح گوشت (میوگلوبین) ترکیب میشود و رنگ قرمز روشن تولید میکند، ولی لایههای داخلی گوشت به علت عدم تماس با اکسیژن به رنگ قهوهای یا خاکستری میباشد. رنگ قرمز روشن، نشان دهنده تازگی گوشت چرخكرده است، ولی لزوما این بدان معنا نیست که گوشتهای دیگر مانده و فاسد هستند. البته قابل ذكر است كه اگر تمام قسمتهای گوشت بستهبندی، رنگ خاکستری یا قهوهای داشته باشد، نشانه شروع اكسیداسیون و احتمالا فساد گوشت میباشد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.