شما میتوانید باقی مانده غذاها را به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری كنید. انواع گوناگون پیتزا، مرغ و سالاد ماهی تن را باید حداقل در عرض مدت كوتاه، حدوداً دو ساعت پس از سرو و مصرف كردن آن، برای كاهش دادن خطر بیماریهایی كه از طریق غذای فاسد منتقل میشود، در داخل یخچال بگذارید.
هرگز باقی مانده غذاها را در آشپزخانه نگهداری نكنید و به محض اینكه آنها را پختید، فوراً در یخچال قرار دهید. به این دلیل كه هوای خنك و سرمای داخل یخچال میزان رشد باكتری را كاهش میدهد. برای مواد خوراكی كه حجم بیشتری دارند و فضای زیادی را اشغال میكنند، مثل سالاد ماكارونی و غذاهایی نظیر غذاهای چینی با حجم زیاد را به جای اینكه در داخل یك ظرف بزرگ بریزید، آن را در داخل چندین ظرف كوچك قرار دهید و سپس در داخل یخچال بگذارید.
با این روش سرمای یخچال به سرعت و به طور یكنواخت غذا را خنك میكند. برای چنین غذاهایی اگر از یك ظرف بزرگ استفاده كنید، به دلیل آنكه سرمای یخچال كاملا و به طور یكنواخت غذا را خنك نمی كند، خطر اینكه باكتری یا هر چیز دیگری در وسط غذا رشد كند، بسیار زیاد است.
منبع: تبيان