نكاتي درباره ظروف تفلوني

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #68839
    mosavi
    مشارکت کننده

    همه ظرف‌های موجود در بازار معایب و محاسنی دارندوشاید بتوان گفت جمع‌آوری یک نوع ظرف در آشپزخانه کار صحیحی نباشد. ظروف استیل ازترکیب آهن و فلزات ساخته می‌شوند. ظروف استیل را از ظروف مناسب برای پخت و پز معرفی می‌کنند و به رغم اینکه برخی منابع تنها نکته‌ای را که در مورد این ظروف هشدار می‌دهند، اجتناب از نگهداری طولانی مدت غذاهای اسیدی و نمکی در این ظروف است، با این وجود زنان خانه‌دار به دلیل اینکه این ظروف هنگام حرارت زود می‌سوزند، آنها را مناسب برای آشپزی نمی‌دانند. 😮
    چدن رسانای حرارتی ضعیفی به شمار می‌رود اما با این وجود حرارت را در خود نگه داشته و آن را به طور یکنواخت پخش می‌کند. در هنگام پخت و پز مقداری از مواد ظروف چدنی ممکن است وارد غذا شود. البته از قابلمه جدا نمی‌شود بلکه مواد غذایی هنگام پختن در مجاورت با قابلمه خواص آن را می‌گیرند. استفاده بیش از حد از این ظروف توصیه نمی‌شود. چدن می‌تواند بر مواد غذایی تاثیر بگذارد، فقط اگر این ظروف لعاب استیل داشته باشند، مشکلی ایجاد نمی‌کنند. اما نکته قابل تامل در مورد ظروف چدنی این است که ظروف مورد تایید و به قول عامیانه ظروف اصلی، به ندرت در کشورمان یافت می شود. از نشانه صحت جنس آن به دو مورد اشاره شده است: اول این که اگر این ظروف را در معرض آهن ربا قرار دهیم،آهن ربا آن را جذب می کند و دیگر این که اگر این ظرف ها به زمین بیفتند به راحتی شکسته می شود ;)

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.