نقش گوجه فرنگی در کاهش خطر سکته مغزی

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74330
    ezamani
    مشارکت کننده

    در یك آزمایش جدید معلوم شد مصرف گوجه فرنگی و سایر مواد غذایی غنی از نوعی آنتی اكسیدان موسوم به لیكوپن خطر سكته مغزی را در مردان كاهش می دهد.

    پزشكان در این مطالعه دریافتند مردانی كه بالاترین سطح لیكوپن را در خونشان دارند، ۵۵ درصد كمتر با خطر ابتلا به سكته مغزی مواجهند.

    یافته جدید تاییدی بر ضرورت مصرف پنج وعده میوه و سبزی در طول روز است. رعایت این توصیه تغذیه ای می تواند از عوامل مهم كاهش موارد سكته مغزی در سراسر جهان باشد.

    #98581
    madjd
    مدیرکل

    گوجه فرنگی حاوی ویتامین‌های آ، ث و لیکوپن است. رنگ قرمز گوجه فرنگی از لیکوپن موجود در آن ناشی می‌شود. این ماده که آنتی اکسیدان بسیار قوی‌ای محسوب می‌شود، دارای خاصیت ضد سرطان بوده و از ابتلا به سرطان‌های پروستات و سینه پیشگیری می‌کند. همچنین این ماده روند بالا رفتن سن را کاهش داده و رادیکال‌های آزادی را که به سلول‌ها آسیب می‌رسانند، از بین می‌برد. ویتامین ث و آ موجود در گوجه فرنگی برای مقابله با سرماخوردگی مفید است

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.