نقش پتاسیم در کاهش و کنترل فشارخون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74870
    e.amini
    مشارکت کننده

    نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف غذاهای غنی از پتاسیم می‌تواند منجر به کاهش و کنترل فشار خون شود و این ماده برای کسانی که دارای فشار خون بالا هستند ،بسیار موثر است
    پتاسیم برای سلامتی انسان بسیار مفید است به طوری که مطالعات نشان می‌دهد افراد با مصرف داروهای پتاسیم دار می‌توانند ازافزایش فشار خون جلوگیری کنند.

    کاهش پتاسیم در بیماران قلبی و عروقی خطرناک است. افت بیش از حد پتاسیم در بدن می‌تواند منجر به مشکلات قلبی و عروقی در فرد شود.

    منابع مناسب پتاسیم شامل آووکادو، موز، سیب زمینی، انجیر، آلو، گوجه فرنگی، قارچ، کشمش سیاه، گل کلم و کلم بروکلی است از این رو مصرف این مواد موجب می‌شود نیاز بدن به پتاسیم رفع شود.

    پتاسیم در حین پختن سبزیجات در آب آزاد می‌شود و بنابراین در رژیم غذایی کودکان توصیه می‌شود که آب سبزیجات دور ریخته نشود و یا حین پختن مقدار کمی آب به آن‌ها اضافه شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.