نقش رژیم غذایی در آلرژی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72461
    a.babazadeh
    مشارکت کننده

    به طور کلی غذاهای زیر در افرادی که استعداد ابتلای به آلرژی دارند بیش از سایر غذاها ایجاد حساسیت می‌کنند:
    شیرگاو، تخم‌مرغ، شکلات، کاکائو، ادویه‌جات، ماهی و غذاهای دریایی، غذاهای سرخ‌کرده، گوجه، پیاز، بادمجان، میوه‌جات ترش، توت‌فرنگی، آجیل، سبزیجات، گوشت گاو، سوسیس و کالباس، گندم و جو، حبوبات، سویا، انواع سس، کنسروها، نوشابه، خربزه، هندوانه، هلو، انگور و گوشت مانده.
    بیماران معمولا نه به یک غذا بلکه به چند نوع غذا آلرژی دارند و هر نوع غذا هم می‌تواند چندین ماده حساسیت‌زا یا آلرژن در خود داشته باشد. لذا با نظر پزشک متخصص آلرژی، رژیم غذایی ویژه‌ای مشتمل بر: برنج، گوشت بوقلمون یا بره، روغن زیتون، سیب‌سفید (پخته شده)، سیب‌زمینی، ریواس و هویج (پخته شده) به مدت چند هفته تجویز می‌شود و چنانچه علایم آلرژی برطرف شد، غذاهای دیگر را یک به یک و هر کدام به مدت یک هفته (حداقل سه روز) به رژیم غذایی اضافه می‌کنیم؛ تا اگر علایم آلرژی مجددا پیدا شد، نوع غذایی را که حساسیت‌زاست تشخیص دهیم و از رژیم غذایی بیمار حذف کنیم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.