نقش تغییر سبک زندگی در افزایش بیماری‌ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80957
    e.amini
    مشارکت کننده

    تغییرات اجتماعی در ایران و بسیاری از کشورهای منطقه، طی 30 سال اخیر، وضعیت سلامت مردم را دستخوش تغییرات و دگرگونی‌های فراوان کرده است. تغییر سنت‌های گذشته و به‌کار‌گیری شیوه‌های جدید زندگی به تغییر در الگوهای غذایی از جمله افزایش دریافت چربی‌های اشباع و کاهش دریافت میوه و سبزی و ویتامین‌های آن منجر شده که این امر باعث افزایش شیوع بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی- عروقی، سرطان و دیابت شده است. همین امر لزوم پرداختن به مبحث ارتباط میان سرطان و تغذیه را بیش از پیش آشکار می‌سازد. براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت در سال2005 میلادی، بیماری‌های مزمن نظیر بیماری‌های قلبی- عروقی، دیابت، چاقی، انواع سرطان و بیماری‌های تنفسی علت 60 درصد از مرگ‌ها بوده و 35میلیون مرگ در سال به‌دلیل این بیماری‌ها رخ داده است. همچنین 80درصد از مرگ‌های فوق در کشور‌های درحال توسعه با درآمد کم مشاهده شده است. رژیم غذایی در دست کم، 35 درصد از کل موارد سرطان‌ها دخالت دارد که این رقم در زنان به 50درصد می‌رسد. براساس پیش‌بینی سازمان جهانی بهداشت تا سال2020 موارد جدید سرطان‌ها به 15میلیون می‌رسد. بنابراین سرطان از جمله بیماری‌هایی است که تغذیه صحیح در پیشگیری و درمان آن می‌تواند نقش مهمی ‌داشته باشد. به‌عنوان مثال افرادی که کمتر از 5بار در روز میوه و سبزی مصرف می‌کنند بیشتر در معرض خطر سرطان‌های دستگاه گوارش قرار دارند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.