-
نویسندهنوشتهها
-
۲۷ آذر، ۱۳۸۹ در ۰۶:۰۰ #69451farzaneh negahbanمشارکت کننده
[align=right]مصرف سبزي و ميوه تازه در كاهش بروز سردرد موثر است. مصرف حبوبات همچون نخود و لوبيا، ماهي، زيتون، سير،
زنجبيل، چغندر، خيار، هويج، كرفس، اسفناج و جعفري نيز نقشي موثر در كاهش بروز سردرد دارد. مصرف ويتامينB12 و منیزیم از
آنجا كه سبب تجمع داخل سلولي منيزيم و تاثيرگذاري بيشتر آن ميشود در كاهش بروز سردردهاي ميگرني بخصوص در زنان تاثيرگذار
است. مصرف كلسيم به همراه ويتامين و روغن گل پامچال با دارا بودن خاصيت ضد التهابي در كاهش بروز سردرد نقش موثر دارد.
برخی متخصصین علت سردرد را گشادي يا تنگي عروق مغزي ذكر می کنند. البته مصرف برخي مواد غذايي همچون شير گاو،
شكلات، پنير سفت و كهنه، كنسروهاي گوشت و ماهي، آجيل، انجير، خرما، كشمش، پياز، موادشيرين كننده مورد استفاده در
غذاهاي رژيمي و قهوه در بروز سردرد و يا شدت آن در كوتاه مدت و يا دراز مدت موثر است. مصرف مشروبات الكلي، دخانيات، قرصهاي
ضد بارداري و چربيهاي اشباع شده را از ديگر علل بروز سردرد عنوان می کنند.سردرد، حالت درد مبهمي است كه به علت ناراحتي يا
استرس معمولا ايجاد ميشود. درد عضلات گردن و پشت بدن از علائم مهم بروز سردردهاي عصبي در فرد است. تقريبا ۱۰درصد
سردردها را سردردهاي ميگرني تشكيل ميدهد كه معمولا عوامل ژنتيكي نقش موثري در بروز آن دارد. اگر سردرد معمولا به دنبال
بيدار شدن از خواب بروز كند، نشاندهنده فشار خون بالا با بيماريهاي التهابي مغز در فرد است.[/align]
TAAMASRAR
۲۹ فروردین، ۱۳۹۰ در ۰۲:۳۰ #97204madjdمدیرکلمصرف كلسيم به همراه ويتامين و روغن گل پامچال؟
روغن گل پامچال رو بخوریم؟از کجا بخریم؟۲۹ فروردین، ۱۳۹۰ در ۰۳:۰۸ #97209farzaneh negahbanمشارکت کنندهراستش این روغن گل پامچال که با نام گل مغربی هم شناخته شده رو من خودم کپسولش رو دیدم ، توی بعضی مکمل ها هم این ترکیب وجود داره، منبع غنی از لینولنیک اسیده ، و من دیدم که بیشتردر دوران قاعدگی و یائسگی مصرف می کنند.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.