نقش تغذیه در ایجاد جوش

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77807
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    شیوع آکنه در طی دوران بلوغ می باشد و با افزایش سن کمتر می شود . دلیل اصلی آکنه افزایش ترشح مواد چرب از غدد مترشحه ی چربی در پوست و بسته شدن مجرای ترشح مواد چرب و نیز رشد باکتری هاست .
    تعداد کمی از متخصصان پوست عقیده دارند که رژیم غذایی نمی تواند بر آکنه اثر بگذارد . اما متخصصین تغذیه در این زمینه به موفقیت های چشمگیر با روی کرد رژیم غذایی به دست آورده اند .
    به نظر می رسد که کمبود روی در رژیم غذایی ، در التهاب و تورم پوست و تاخیر در بهبود زخم و شرایط بروز آکنه نقش داشته باشد .
    هویج و سیب زمینی شیرین حاوی بتاکاروتن است که به ویتامین A تبدیل می شود . دریافت کافی بتاکاروتن برای آکنه مفید است .
    غلات سبوس دار نیز حاوی کروم است که به کاهش عفونت پوست کمک می کند . کنجد ، ذرت بو داده و آفتاب گردان محتوی اسیدهای چرب ضروری مورد نیاز برای بهبود پوست هستند .
    همچنین توت ها ، مرکبات ، فلفل منابع غنی ویتامین C هستند که برای سلامت سیستم ایمنی و مقابله با عفونت های باکتریایی مورد نیاز است .
    آواکادو و جوانه گندم و مغزها محتوی ویتامین E است که به ساختار پوست و سلامت آن کمک می کند . سیر ، پیاز و تخم مرغ حاوی سولفور است که به رهایی از آکنه کمک می کند .
    روغن پامچال محتوی گاما لینولئیک اسید است که به ایجاد پوست تازه کمک کرده و آن را نرم و قابل ارتجاع نگه می دارد.

    #100966
    e.amini
    مشارکت کننده

    درسته که بسیاری از متخصصین باور دارند که آکنه تحت تاثیر عوامل هورمونی بروز می یابد. اما به نظر ساده لوحانه است که این همه شواهد تجربی را نادیده گرفت و خیلی ساده تر این که ارتباط مواد غذایی را بر پروفایل هورمونی نادیده بگیریم! یعنی ممکن است مثلا خرما یا خربزه مستقیما در بروز یا تشدید آکنه نقش نداشته باشد اما از طریق تاثیر بر هورمون ها می تواند به طور غیر مستقیم تاثیرش را اعمال کند.

    #100967
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    دقیقاً .
    من خودم به شخصه با دریافت شکلات، عسل ، خرما دچار آکنه می شوم و با بررسی عوامل تاثیر گذار فقط به این نتیجه می رسم که نوع تغذیه ام منتهی به ایجاد جوش شده است .

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.