نقش اُمگا ۳ در ابتلا به اختلال دوقطبی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #93258
    m.adibian
    مشارکت کننده

    مطالعه اخیر پژوهشگران نشان می دهد که ممکن است ارتباطی بین میزان اسید چرب اُمگا ۳ و اختلال دوقطبی وجود داشته باشد.
    محققان دانشکده پزشکی پنسیلوانیا در مطالعه خود، ۲۷ فرد مبتلا به اختلال دوقطبی و ۳۱ فرد فاقد هرگونه بیماری روانی را مورد مقایسه قرار دادند. افراد مبتلا به اختلال دوقطبی دارای میزان کمتر اسیدهای چرب اُمگا ۳ بودند.

    به گفته محققان، اسیدهای چرب اُمگا ۳ نقش مهمی در ارتباط بین سلول های مغز ایفاء می کنند و اسیدهای چرب از فعالان اصلی سیستم ایمنی و التهابی بدن هستند.

    اریکا ساندرز، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «اسیدهای چرب اُمگا ۳ و اُمگا ۶ می توانند تعادل در التهاب را جابجا نمایند. از نظر ما التهاب عامل اصلی اختلال دوقطبی است.»

    مواد خوراکی نظیر ماهی، روغن های گیاهی، مغزیجات، دانه کتان و روغن برزک و همچنین سبزیجات برگدار، غنی از اسیدهای چرب اُمگا ۳ هستند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.