نعناع ضد عفونی کننده و معطر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75835
    s.farzi
    مشارکت کننده

    از نعناع به خاطر روغن حاوی اسانس مانتول آن برای سوءهاضمه و برخی عوارض ناشی از ناراحتی‌های اعصاب ازجمله بی‌خوابی، میگرن و سرگیجه استفاده می‌شود. نعناع ضدنفخ بوده و گاز معده و روده را دفع می‌كند و به عنوان دارویی ملین و ضدعفونی‌كننده كاربرد دارد.
    نعناع اشتهاآور بوده و اعصاب بویایی و غدد بزاقی را تحریك كرده و مصرف آن پس از غذا به هضم غذا كمك می‌كند.
    شربت یا عرق نعناع شادی‌آور بوده و خستگی‌های جسمانی را رفع كرده و محرك قوه باء و ادرار است همچنین به تقویت قلب، معده و همچنین رفع اسهال‌های ساده بسیار كمك می‌كند.
    برگ نعناع را برای رفع سم عقرب، دفع سكسكه، سردرد و دل‌پیچه می‌جوند.از اساس نعنا كه یك ضدعفونی‌كننده است برای تجور مجاری تنفسی استفاده می‌كنند. همچنین نعناع رقیق‌كننده خون غلیظ است.
    با چند برگ تازه نعناع مرهمی فراهم می‌كنند كه برای التیام گزش حشرات یا ضرب‌دیدگی مفید است. همچنین با خرد كردن چند برگ نعناع می‌توان به مبارزه با مگس پرداخت.
    بهتر است برای معطر شدن و بهره‌مندی از خواص نعنا، ماست و دوغ خود را با نعناع میل نموده و آن را جایگزین نوشابه‌های گازدار نمایید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.