کارشناسان تغذیه تأکید کردند که تنها در صورتی که از آب میوه های صددرصد طبیعی استفاده کنید، می توانید از مزیت جذب ریز مغذی های مفید این نوشیدنی بهره مند شوید.
متخصصان دانشگاه ایالتی لوئیزیانا و کالج پزشکی بایلور در این باره خاطر نشان کردند که نوشیدن آب میوه صددرصد طبیعی با بهبود جذب ریز مغذی های ضروری در بدن ارتباط مستقیم دارد.
افرادی بالغی که در رژیم غذایی خود آب میوه طبیعی را نگنجانده اند، اغلب مقدار ریز مغذی های اصلی شان مثل ویتامین های آ و ث و منیزیم، پایین تر از میزان توصیه شده است.
به گزارش شبکه خبری ای بی سی، علاوه بر این، آب میوه های طبیعی حاوی کلسیم و پتاسیم دو ماده معدنی مهم هستند که برای تقویت و سلامت استخوان ها و نیز تنظیم فشار خون ضروری و مفیدند. این یافته در کنفرانس سالانه غذا و تغذیه در انجمن رژیم غذایی آمریکا ارائه شده است.
* توصیه دانشمندان در نهایت : نوشیدن آب میوه های صددرصد طبیعی آن هم از میوه های تازه است و خوردن میوه های کهنه و فریزری اصلاً توصیه نمی شود.