علائم زیر نشان می دهند که روغن فاسد شده است و دیگر قابل استفاده نیست:
1- وقتی که حرارت زیاد باشد یا مدت زمان سرخ کردن طولانی شود، رنگ روغن تیره می شود، زیرا مولکول های روغن و غذا می سوزند.
2- هر چقدر بیشتر از روغن استفاده کنید، حالت روانی آن کمتر می شود(یعنی کندتر می ریزد). در حقیقت به علت تغییر ساختمان مولکولی روغن، میزان روان بودن آن نیز تغییر می کند.
3- اجزاء آزاد روغن در ته ظرف آن جمع می شوند یا در روغن، معلق می مانند.
4- موقع سرخ کردن ماده غذایی، قبل از رسیدن درجه حرارت روغن به دمای مطلوب یعنی 190 درجه سانتی گراد ، روغن شروع به دود کردن می کند و نمی تواند غذا را به خوبی و در مدت طولانی سرخ کند.
5- روغن، بوی تند و نامطلوبی می دهد، یا اینکه بوی غذایی را که سرخ می کند، به خودش می گیرد.
منبع: تبيان