ويتامينD موجود در نخودفرنگي ميتواند در حفظ و لطافت پوست موثر باشد و نقش آنتياكسيداني در پيشگيري از بيماريها ايفا كند.
هر 100 گرم نخود فرنگي 96 كيلوكالري انرژي دارد و حاوي 20 درصد كربوهيدرات است كه از اين مقدار 7 درصد آن حاوي فيبر ميباشد، بنابراين اين ماده غذايي در دريافت فيبر غذايي نقش بسيار خوبي ايفا ميكند و ميتواند در جلوگيري از يبوست و تنبلي روده نقش بسيار خوبي داشته باشد.
همچنين نخود فرنگي حاوي سه درصد پروتئين است كه از اين حيث ميتواند مفيد بوده بخصوص اسيد آمينه شاخهدار در آن نسبتا بالا ميباشد كه ميتواند در رشد كودكان و نوجوانان بسيار مفيد باشد.
اسيد فوليك موجود در اين ماده غذايي را نسبتا مناسب به ميزان 127 ميكروگرم است و افزود: ويتامينD موجود در آن نيز ميتواند در حفظ و لطافت پوست موثر باشد و نقش آنتياكسيداني در پيشگيري از بيماريها ايفا كند.
رنگ سبز اين ماده غذايي نشان از وجود ماده اي بنام لوتئين دارد كه اين رنگدانه در بينايي و حفظ بافت شبكيه نقش بسزايي دارد.
به خاطر وجود پروتئين و پورين در اين ماده غذايي، مصرف زياد آن ميتواند ميزان اسيد اوريك خون را بالا ببرد بنابراين در افرادي كه دچار بيماري نقرس و يا اسيد اوريك بالاي خون هستند توصيه ميشود در مصرف آن دقت بيشتري کنند.