-
نویسندهنوشتهها
-
۳۱ تیر، ۱۳۹۴ در ۰۵:۴۵ #90307
naderinejad
مشارکت کنندهتب کریمه کنگو
یک متخصص بیماریهای عفونی با اشاره به احتمال آلودگی دامهای تازه ذبح شده گفت: توصیه میکنیم پیش از اینکه گوشت خرد شود ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود.
منشأ تب کریمه کنگو ویروسی است که از طریق دام آلوده ممکن است انسان را مبتلا کند، راه اصلی انتقال این ویروس به انسان از طریق گزش کنه است، کسانی که در ارتباط مستقیم با دام هستند ممکن است در معرض گزش کنههای دامی قرار گرفته و به ویروس تب کریمه کنگو مبتلا شوند.
در بسیاری از موارد انتقال ویروس بدون گزش کنه و در اثر تماس مستقیم مخاط یا خراشیدگی پوستی انسان با خون دام آلوده رخ میدهد و در چنین حالتی ویروس از خون دام به بدن انسان منتقل میشود.گوشت تازه پیش از خرد شدن 24 ساعت در یخچال نگهداری شود
به دلیل احتمال آلودگی دامهای تازه ذبح شده، توصیه میکنیم که گوشت تازه تا 24 ساعت در یخچال نگهداری شده، سپس اقدام به خرد کردن آن شود زیرا در 24 ساعت اولیه میکروب ممکن است از طریق پوست آسیب دیده وارد بدن شود.قطرکهای تنفسی ناقل ویروس تب کریمه کنگو هستند
به دلیل اینکه این بیماری نسبتاً خطرناک است چنانچه کسی به این بیماری مبتلا شده باشد باید در شرایط استریل ایزولیشن برای انجام اقدامات حفاظتی انجام شود.
واردات دام قاچاق پای تب کریمه کنگو را به کشور باز کرد
متأسفانه به منظور صرفه اقتصادی، دام قاچاق از پاکستان وارد کشور میشود و بیشترین آلودگی مربوط به این دامها است به همین دلیل شیوع بیشتر تب کریمه کنگو را در سیستان و بلوچستان و کرمان شاهد هستیم.علائم تب کریمه کنگو
علائم کسی که در ارتباط با دام به تب کریمه کنگو مبتلا شده است: تب٬ افت پلاکت٬ خونریزی ادراری٬ کبودی بدن و در برخی موارد بروز مشکل برای کبد از علائم این بیماری است و چنانچه خونریزی شدت بگیرد ممکن است بیمار فوت کند.دارو تا حدی به درمان و مهار بیماری تب کریمه کنگو کمک میکند اما برای کنترل قطعی بیماری باید ورود دام قاچاق که عامل بیماریزا است، کنترل شود و بیشتر دامهای داخلی که فاقد آلودگی و تحت نظارت سازمان دامپزشکی کشور هستند را مصرف کنیم.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.