خواباندن گوشت در آب طبيعي جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکيل ماده سرطان زا را کاهش مي دهد.
تحقيقات گذشته ارتباط بين مصرف گوشت کبابي و بروز سرطان کولورکتال را نشان مي داد. پلي سيکليک آروماتيک هيدروکربن، «PAHS» ماده اي است که هنگام قرار گرفتن گوشت در حرارت بالا به وجود مي آيد.ميزان زياد اين ماده در دود سيگار و اگزوز خودرو نيز يافت مي شود که در حيوانات آزمايشگاهي با سرطان ارتباط داده شده است.
آب جوي تيره رنگ يا چاي مي تواند با کاهش ماده سرطان زا هنگام کباب کردن گوشت، مانع از بروز سرطان شود.