مطالعات محققان چینی دانشگاه واندربیلت آمریکا نشان میدهد که مصرف منظم آجیل، احتمال مرگ را ۲۰ درصد کاهش میدهد.
به گزارش ایرنا به نقل از ساینس، مطالعه بر روی 71 هزار داوطلب آمریکایی و 134 هزار داوطلب چینی نشان میدهد که رژیم غذایی حاوی آجیل، احتمال مرگ (به دلایل مختلف) و مرگ ناشی از بیماریهای قلبی- عروقی را 20 درصد کاهش میدهد.
در این گزارش هر دو گروه پردرآمد و کمدرآمد مورد بررسی قرار گرفتهاند. دسته اول انواع آجیل و گروه دوم معمولا بادام زمینی مصرف کردند. بررسیها نشان میدهد که نتایج در هر دو گروه یکسان است و آجیل سرعت مرگ را 20 درصد کاهش میدهد. در این گزارش بر مصرف آجیل شیرین (بدون نمک) تاکید شده است.
آجیل حاوی اسید آمینه است که سلامت قلب و عروق را تضمین میکند و به دلیل داشتن کلسترول سالم از سکته مغزی، سرطان سینه و سرطان پروستات جلوگیری میکند. به علاوه اثر آنتی اکسیدان بودن آجیل، از تخریب سلولها و آسیب به DNA جلوگیری میکند.
آجیل با افزایش سوخت و ساز بدن، به کاهش وزن و کنترل دیابت کمک میکند و باعث افزایش قدرت باروری میشود.
آجیل بهترین میان وعده برای کودکان در مدرسه است. نتایج این تحقیقات در نشریه JAMA Internal Medicine منتشر شده است