-
نویسندهنوشتهها
-
۱۸ دی، ۱۳۹۰ در ۱۶:۳۱ #71990
yalda
مشارکت کنندهمن تازه رژيم آقاى دكتر فرشچى رو شروع كردم هر روز هم خودمو وزن ميكنم وقتى كه يه روز وزن كم نميكنم خيلى نا اميد ميشم يا وقتى كه يه روز يه مورد از رژيم رو رعايت نميكنم خيلى بهم ميريزم، ميخوام منو راهنمايى كنيد كه نبايد واسه وزن كم كردن عجله كنم، خواهش ميكنم با راهنماييتون منو كمك كنيد.
۱۹ دی، ۱۳۹۰ در ۰۶:۲۳ #98094madjd
مدیرکلشما نباید هر روز خود را وزن کنید.فقط هفته ای یکبار.
نا امید نشوید.سعی کنید حتی الامکان رژیم غذایی خود را در کنار نکات تغذیه ای گفته شده رعایت کنید. اگر روزی به هر دلیلی نتوانستید رژیم خود را به درستی رعایت کنید سریعا جبران کنید.
مطمئن باشید از دست دادن امید کمی به کاهش وزن شما نمی کند.۱۹ دی، ۱۳۹۰ در ۱۷:۰۵ #98108f.alizadeh
مشارکت کنندهمنم خیلی دوست دارم خیلی سریع لاغر شم خیلی عجله دارم
۲۰ دی، ۱۳۹۰ در ۰۶:۲۹ #98112madjd
مدیرکلاکثر افراد چاق یا دچار اضافه وزن به دنبال کاهش وزن سریع هستند. داشتن رژیم های غذایی در بیشتر مواقع برای اینگونه افراد خوشایند نیست.
ولی نباید فراموش کنید کسانی که کاهش وزن سریع داشته باشند سریعا وزنشان برگشت خواهد داشت.۲۳ دی، ۱۳۹۰ در ۱۷:۵۵ #98131yalda
مشارکت کنندهيكى از دلايل عجله ى من براى وزن كم كردن سوال ديگران هست اينكه ازم ميپرسن چقدر كم كردى اين سوال باعث استرس من ميشه، و اينكه وقتى وزن كم نميكنم از دكترم خجالت ميكشم نميدونم واقعا چطور واسه اين موضوع صبور باشم.
۲۴ دی، ۱۳۹۰ در ۰۵:۴۰ #98134madjd
مدیرکلهدف واقعی شما برای کاهش وزن باید حفظ سلامتی و یا رسیدن به سلامتی باشد نه جلب رضایت دیگران
موفق باشید۲۴ دی، ۱۳۹۰ در ۱۷:۴۶ #98138yalda
مشارکت کنندهبله حق با شماست، ممنون از راهنمايى شما، ديگه سعى ميكنم براى خودم براى سلامتى خودم وزن كم كنم نه براى ديگران.
۲۵ دی، ۱۳۹۰ در ۱۵:۵۹ #98160madjd
مدیرکلموفق باشید و سر زنده
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.