-
نویسندهنوشتهها
-
۶ آبان، ۱۳۹۲ در ۰۲:۴۵ #79895v.fatoorechiمشارکت کننده
– براساس بررسیهای انجام شده، قند عامل تضعیف سیستم دفاعی بدن در برابر بیشتر بیماریها است به طوری که پس از هر نوبت مصرف یک خوردنی شیرین، سیستم ایمنی بدن تا 75 درصد کارآیی خود را از دست میدهد و این مدت بهترین زمان برای فعال شدن میکروبها و ویروسها است. بر اساس مطالعات انجام یافته در مورد مصرف قند، قندهای ساده میتوانند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کرده و یا حتی از کار بیندازند. بررسیها نشان میدهد که پس از هر بار مصرف محصولات حاوی قند، گلبولهای سفید بدن از فعالیت باز میایستند و بین دو تا پنج ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود.
– مصرف این نوع قند، تعادل مواد معدنی بدن را به هم میزند. قند، فاقد ویتامین، مواد معدنی و فیبر خوراکی است. در واقع برای اینکه ساختار ملکولی قند شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول موجود در بدن استفاده کند تا بتواند قند وارد شده به داخل بدن را هضم کند و در نتیجه تعادل عناصر معدنی مهم مثل کلسیم، منیزیم، پتاسیم، سدیم، کروم و مس در بدن به هم میخورد.
– مصرف مواد قندی ناسالم موجب ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می شود. احساس اضطراب بیش از اندازه، آشفتگی و بد خلقی از پیامدهای خوردن مواد قندی است.
– این ماده سبب بی حوصلگی میشود و افرادی که قند زیاد مصرف می کند به هیچ عنوان میلی به ورزش کردن و فعالیت های بدنی ندارند در کودکان نیز خوردن مواد قندی موجب کاهش ضریب هوشی و افت بازده تحصیلی میشود.
– مصرف زیاد مواد قندی به کلیهها آسیب میرساند . همچنین مصرف قند عامل مهم تشکیل سنگ مثانه نیز هست.
– در عین حال مصرف قندهای مضر یکی از عوامل بسیار موثر در بالا رفتن میزان چربی تریگلیسیرید خون است که سلامت قلب و عروق را به طور جدی به خطر میاندازد.
– آزمایشها نشان میدهد که مصرف قند در جذب عناصر مهمی و ضروری برای سلامت استخوانها یعنی کلسیم و منیزیم اختلال ایجاد می کند. بدین معنی که اگر شیر را با کیک یا شکلات مصرف کنید، هیچ کلسیمی در استخوانهای شما ذخیره نخواهد شد.
– هر چه مواد غذایی شیرین بیشتر مصرف شود، کلسیم بیشتری نیز از استخوانها خارج شده و در فرایند هضم قند و شیرینی مصرف می شود.
– قند عامل بروز برخی از سرطانها شامل سرطانهای پستات، پروستات و روده و راست روده است، مقدار گلوکز خون را بی جهت افزایش می دهد، باعث ضعف بینایی، تنگ شدن عروق خونی و در نهایت سکته میشود، عامل ترش کردن معده است .
– علاوه بر اینها، پیر شدن زودرس، سفید شدن موها و چین و چروکهای پوستی عمدتا ناشی از مصرف خوراکیهای شیرین است نه مصرف گوشت و پروتئین.
– برخی از مطالعات در سالهای اخیر نشان داده است که مصرف زیاد مواد قندی گرایش به الکل و مواد مخدر را بیشتر میکند.
– مهمترین بیماری قرن حاضر یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچک شروع می شود بر اثر مصرف زیاد مواد قندی بروز میکند.
– دندانپزشکان معتقد هستند که قند، از عوامل اصلی پوسیدگی دندانها است .
– علاوه بر اینها، مصرف بیرویه مواد عامل چاق شدن، عامل مهم در بروز آرتروز مفاصل، یکی از عوامل اصلی بیماری آسم، آلرژی به غذاهای گوناگون، بالا رفتن فشار خون، ایجاد اگزما در کودکان، آب مروارید و حتی در برخی موارد عامل بروز آپاندیسیت است.
– بسیاری از متخصصان تاکید دارند که بزرگترین خطر ناشی از مصرف زیاد قند این است که ساختمان مولکول وراثتی دی ان آ را می شکند و آن را تغییر می دهد که در نتیجه موجب سرطانی شدن سلولها میشود. قند سبب تولید مولکولهای مضر رادیکال آزاد در خون و افزایش خطر بروز سرطان میشود. حتی در بسیاری از موارد سردردهای بیموقع و بیدلیل و میگرن بر اثر مصرف خوردنیهای شیرین بروز میکنند.
– مصرف قند انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم میکند به طوری که با کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد میگیرند. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.