ناگت سبزیجات، غذایی مخصوص گیاهخواران

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81479
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
    ناگت سبزی‌جات را با سس مورد علاقه‌تان میل کنید.

    مواد لازم برای 4 – 2 نفر:
    اسپری روغن
    پودر سوخاری: نصف پیمانه
    نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری به علاوه مقداری بیشتر برای چاشنی
    پوره سیب‌زمینی: یک و نیم پیمانه
    اسفناج پخته و خرد شده: یک سوم پیمانه
    فلفل سیاه: به مقدار لازم

    طرز تهیه :
    فر را روی حرارت 425 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
    درون ظرف مخصوص پخت، لایه‌ای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید.
    درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
    درون کاسه‌ای متوسط، سیب‌زمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آن‌ها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید.
    ناگت‌ها را به ظرفی که از قبل آماده کرده‌اید منتقل کرده و کمی آن‌ها را به روغن آغشته کنید.
    ناگت‌ها را درون فر به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که پودر سوخاری روی آن‌ها مایل به قهوه‌ای شده و داغ شوند، حرارت دهید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.