-
نویسندهنوشتهها
-
۳ اسفند، ۱۳۹۱ در ۰۳:۴۲ #75705
zahra jamshidi
مشارکت کنندهنان، قوت غالب اکثر ايرانيهاست. کمتر سفرهاي را ميتوان يافت که يکي از اجزايش نان نباشد. نان به شيوه سنتي سالهاست در کشور ما تهيه ميشود و بيشتر مشتريان آن اين شيوه تهيه را ميپسندند. اما مدت زيادي است كه روش ديگري هم براي تهيه نان به ميان آمده است؛ روشي که به تهيه نان فانتزي معروف شده است. اين نوع نان تفاوتهاي بسياري با نان سنتي از نظر تهيه خمير و پخت دارد.
اخيرا چند فروشگاه زنجيرهاي عرضه نان فانتزي، براي جلب مشتريان بيشتر اقدام به تهيه انواع نان با خاصيتهاي درماني متفاوت کردهاند. در تهيه اين نوع نانها اغلب از گياهان دارويي استفاده ميشود که طرفداران بسياري هم پيدا كرده است و علاوه بر خاصيت درماني، طعم و مزه خوبي هم دارند. فانتزيپزها به تازگي به تهيه ناني با استفاده از گياه آلوئهورا روي آوردهاند. تركيب نان فانتزي و آلوئهورا ميتواند نويدبخش يک نان مغذي و متفاوت براي سفره ايرانيها باشد. روش تهيه اين نوع نان کاملا استاندارد است و بهدليل شيوه پخت آن از انرژي کمتري هم استفاده ميشود. نان حجيم بهدليل وجود سبوس و مخمر، خاصيت غذايي بيشتري دارد و به سيستم گوارشي مصرفکنندگان آسيبي نميرساند. اگر اين نوع نانها با چاشني و مكملهايي نظير آلوئهورا هم طبخ شوند، ميتوان اميدوار بود به زودي نانهاي درماني رونق بيشتري در سفره غذايي مردم بيايند.
نان مفيد بخوريم
با فرهنگسازي صحيح ميتوان در آيندهاي نزديک نان حجيم و نيمهحجيم را به جاي نان سنتي رايج بر سر سفرههاي ايرانيها آورد.
اين نوع نان علاوه بر کيفيت خوب و خواص بيشتر نسبت به نان رايج، ضايعات کمتري هم دارد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







