نان را از وعده غذايي خود حذف نكنيد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #90978
    m.jarahzadeh
    مشارکت کننده

    يشتر مردم جهان زياد نان مصرف مي‌كنند و نان بخش مهمي از وعده غذايي آنها را تشكيل مي‌دهد و برخي توصيه‌ها براي كاهش مصرف نان وجوددارد. امازماني كه نان سبوس‌دار جاي خود را به نان بدون سبوس مي‌دهد و يا به كل از ليست غذايي حذف مي‌شود، تغييراتي در كل بدن ايجاد مي‌شود كه عبارتند از:
    نان را از وعده غذايي خود حذف نكنيد

    ۱- كم شدن وزن بدن
    نان سرشار از كربوهيدرات‌هاست و به همين دليل حذف آن از وعده غذايي با سرعت اثرات خود را نشان مي‌دهد و بدن كربوهيدرات‌ها را به شكل گليكوژن در خود ذخيره مي‌كند. گليكوژن نوعي اسيد لاكتيك است كه آب را ذخيره مي‌كند. هر گرم كربوهيدرات كه در بدن انباشته مي‌شود ۳ تا ۴ برابر وزن آن، آب ذخيره مي‌شود. در نتيجه زماني كه نان را حذف مي‌كنيد اين وزن بدن نيست كه كم مي‌شود بلكه اب انباشته شده در بدنتان را از دست مي‌دهيد.

    ۲- احساس گرسنگي نمي‌كنيد
    زماني كه مقدار زيادي كربوهيدرات‌هاي فرآوري شده در نان سفيد سوخت و ساز مي‌شود قند خون به سرعت بالا مي‌رود پس از آن با سرعت كاهش مي‌يابد. اين تغييرات تركيبي از علامت‌ها را به مغز مي‌فرستد كه باعث ايجاد حس گرسنگي و تشنگي مي‌شود و در نتيجه چاقي را به همراه دارد. ولي اين اتفاق دليل بر آن نمي‌شود كه نان را از وعده غذايي خود حذف كنيد. بهتر است به جاي نان سفيد (نان بدون سبوس) كه فاقد كالري است را با نان سبوس‌دار جايگزين كنيد كه قند خون را تنظيم و متعادل مي‌كند.

    ۳- انرژي بيشتر و هضم بهتر غذا
    برخلاف نان‌هاي سبوس‌دار و تيره، نان بدون سبوس فيبر ندارد. فيبر باعث كاركرد صحيح روده و هضم بهتر مواد غذايي مي‌شود وقتي كه نان بدون سبوس را حذف كنيد و به جاي آن نان سبوس‌دار بخوريد سيستم گوارش به شكل طبيعي شروع به كار مي‌كند. از سوي ديگر كربوهيدرات‌ها انرژي مغز را تامين مي‌كنند. بنابراين داشتن وعده غذايي با كيفيت باعث مي‌شود بدني سالم و تندرست داشته باشيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.