طعمی میدهند این نان آلمانی مارمالادی را امتحان کنید نان متفاوتی است
موادل ازم:
خمیر مایه 1 پاکت
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 لیوان
آب ولرم 1 لیوان
روغن مایع 1 استکان
روغن جامد 100 گرم
شکر 1 استکان
نمک مقداری
آرد به اندازه لازم
مواد داخلی:
مارمالاد یا مربا 1 کاسه
طرز تهیه :
خمیر مایه و اب ولرم را باهم مخلوط کرده تا خمیر مایه حل شود سپس شکر, نمک, شیرروغن ها , تخم مرغ را ریخته و به مخلوط کردن ادامه میدهیم کم کم آرد را می ریزیم تا خمیر شود یک ساعت استراحت می دهیم سپس به اندازه تخم مرغ برداشته آرد پاشی کردده خمیر را داخل کف دسته قرار داده داخلش مربا یا مارمالاد می ریزیم و با دقت خمیر را می بندیک می توانید قسمتهای اضافی را قیچی ببریدهمه شیریی ها را اینطوری درست کرده در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده قرار میدهیم 20 دقیقه بماند درفر 200 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا رویش طلایی شود