نان آلمانی مارمالادی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #93688
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    طعمی میدهند این نان آلمانی مارمالادی را امتحان کنید نان متفاوتی است

    موادل ازم:

    خمیر مایه 1 پاکت

    تخم مرغ 1 عدد

    شیر 1 لیوان

    آب ولرم 1 لیوان

    روغن مایع 1 استکان

    روغن جامد 100 گرم

    شکر 1 استکان

    نمک مقداری

    آرد به اندازه لازم

    مواد داخلی:

    مارمالاد یا مربا 1 کاسه

    طرز تهیه :

    خمیر مایه و اب ولرم را باهم مخلوط کرده تا خمیر مایه حل شود سپس شکر, نمک, شیرروغن ها , تخم مرغ را ریخته و به مخلوط کردن ادامه میدهیم کم کم آرد را می ریزیم تا خمیر شود یک ساعت استراحت می دهیم سپس به اندازه تخم مرغ برداشته آرد پاشی کردده خمیر را داخل کف دسته قرار داده داخلش مربا یا مارمالاد می ریزیم و با دقت خمیر را می بندیک می توانید قسمتهای اضافی را قیچی ببریدهمه شیریی ها را اینطوری درست کرده در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده قرار میدهیم 20 دقیقه بماند درفر 200 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا رویش طلایی شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.