محققان دانشگاه اونتاریو ماده ای در نارنگی کشف کرده اند که مانع بروز چاقی در افراد می شود.
ماده ای به نام نارینجنین (نوبیلتین) در نارنگی کشف شده است که گفته شده می تواند اثرات ضدچاقی و محافظت در برابر ابتلا به دیابت نوع 2 داشته باشد.
قابل ذکر است که نارینجنین در گریپ فروت هم وجود دارد ولی نارینجنین نارنگی 10 برابر اثر بیشتری از نارینجنین گریپ فروت در چاقی دارد.
این مطالعات بر روی نمونه های حیوانی انجام شده است و برای تأیید اثر آن در انسان، نیاز به انجام مطالعات بیشتر است.
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه