نارنگي و خواص مفيد آن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73489
    s.farzi
    مشارکت کننده

    نارنگي به خاطر داشتن فسفر زياد و ويتامين هاي فراوان، باعث تقويت حافظه و هوش مي شود و براي رفع بي اشتهايي و کاهش گرماي غريزي بدن نيز مفيد است.

    اگر از بي خوابي رنج مي بريد و شب ها نمي توانيد خواب آرام و راحتي داشته باشيد، متخصصان تغذيه توصيه مي کنند يکي دو ساعت قبل از خواب چند دانه نارنگي ميل کنيد.
    کارشناسان تغذيه مي گويند نارنگي به دليل داشتن ويتامين هاي ث، آ و ب مفرح قلب است و مي تواند اعمال قلب را تنظيم کند.

    طبيعت نارنگي سرد است و مسکن خوبي براي سلسله اعصاب است. اين ميوه ادرار آور خوبي است و از اين رو مي تواند سموم بدن را دفع کند.
    پزشکان خوردن نارنگي را به بيماراني که از سرگيجه رنج مي برند نيز توصيه مي کنند. اين ميوه پاييزي چسبندگي خون را معالجه مي کند، در نتيجه تصلب شرايين، ورم جدار وريد و سياه شدن شريان، فلج ناقص و آنژين را بهبود مي بخشد.
    نارنگي حاوي مقدار زيادي منيزيم است و از اين طريق در فعاليت عضلاني، دستگاه گوارش و سيستم عصبي موثر است و به خاطر داشتن ميزان فسفر و کلسيم بالا، يکي از ميوه هايي است که در تشکيل استخوان و اسکلت بدن موثر است.

    اين ميوه پاييزي چسبندگي خون را معالجه مي کند، در نتيجه تصلب شرايين، ورم جدار وريد و سياه شدن شريان، فلج ناقص و آنژين را بهبود مي بخشد.

    نارنگي به خاطر داشتن فسفر زياد و ويتامين هاي فراوان، باعثتقويت حافظه و هوش مي شود و براي رفع بي اشتهايي و کاهش گرماي غريزي بدن نيز مفيد است.
    نارنگي، اين ميوه پرخاصيت، براي درمان بسياري از بيماري ها، از جمله فشارخون بالا بسيار مفيد است.

    برخي از خواص نارنگي عبارتند از:

    منبع غني ويتامين C است.
    منبع غني بتاکاروتن است.
    براي کاهش تب و رفع تراکم خون در کبد مفيد است.
    به اعتقاد برخي،به خاطر خاصيت ضدعفوني کننده اش،مي تواند دردرمان سفليس موثر باشد.
    داراي مقادير فراواني ويتامين A است و براي پيشگيري از سرطان مفيد است.

    اين ميوه پرخاصيت، براي درمان بيماري هاي زير مفيد است:

    چاقي
    برونشيت
    التهاب ريه
    آسم
    زکام
    فشارخون بالا
    بيماري هاي مختلف پوستي

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.