پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که اسید اورسولیک موجود در پوست سیب به افزایش حجم عضلات و چربی مفید قهوهای کمک میکند.
این مطالعه بر روی نمونه های حیوانی انجام شده و نشان داده است که موش هایی که سیب را با پوست می خورند کمتر چاق شده و کالری بیشتری می سوزانند.
چربی قهواه ای، نوعی از بافت چربی در بدن انسان است که میزان انرژی مصرفی بیشتری دارد. از طرف دیگر میزان این نوع بافت چربی در دوران کودکی وشیرخوارگی بیشتر بوده و با افزایش سن، کاهش می یابد. تا پیش از این محققان گمان می کردند که در بدن بزرگسالان، هیچ مقداری از چربی قهوه ای وجود ندارد اما امروزه به این نتیجه رسیده اند که در شانه و گردن افراد بزرگسال هم این نوع بافت چربی وجود دارد. افزایش سطح چربی قهوه ای در بزرگسالی می تواند راهکاری برای کاهش چاقی باشد.
توصیه می شود که سیب را با پوست میل کنید تا سطح این نوع بافت چربی در بدنتان افزایش یابد.
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه