درست است که باید همیشه در مصرف آب صرفهجویی کرد اما باید بدانید بهترین روش برای کاهش میکروارگانیسمهای روی میوه و سبزیجات شستشوی آنها با آب زیاد است. تا جایی که میتوانید از آب خنک استفاده کنید. پوست میوه و سبزیجاتتان را با دقت زیادی (با دست یا با پارچهی تمیز) بشویید. با این کار کثیفیها و میکروبها از سطح آنها پاک میشوند.
میوه و سبزیجاتتان را زمانی بشویید که میخواهید مصرف کنید. اگر این مواد
غذایی را زودتر از موعد شستشو دهید باکتریها زودتر دست به کار شده و زودتر
رشد میکنند و روند خراب شدن میوه و سبزیجاتتان سرعت میگیرد