میوه های له و گندیده نیز پرخاصیت هستند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83480
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد میوه‌های له و گندیده حاوی اسیدهای مهم هستند که قدرت مبارزه با بیماری‌های صعب‌العلاج را دارند. دانشمندان با انجام آزمایشاتی دریافتند که میوه‌هایی مانند طالبی، کیوی، هویج، سیب هنگامی‌که نارس هستند میزان مواد مفید آنها برای بدن به مراتب کم‌تر است. بررسی‌ها نشان می‌دهند، براساس تحقیقات دانشمندان میوه‌های سیاه و گندیده خواص معجزه‌آسای پنهان زیادی دارند که منبع خوبی از فلانوئیدها هستند و گسترش سلول‌های سرطانی را در بدن متوقف می‌کند و برخی از مطالعات نشان داده‌اند که میوه‌های له شده نقش مهمی‌در درمان سرطان دارند.

    میوه‌ها از حجم فیبر بالایی برخوردار هستند که روده را تحریک خواهند کرد و مشکلات دستگاه گوارش را برطرف می‌کند اما میوه‌های له و گندیده چندین برابر میوه‌های سالم و نارس خاصیت فیبری دارند و حجم مایعات آنها نیز بیشتر است. نتایج مطالعات نشان می‌دهند میوه‌های له را برای آنکه روند فاسد شدن و گندیده‌شدن دیگر میوه‌ها را نیز تسریع نکند باید از کنار سایر میوه و سبزیجات دور کرد.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.