بر مبنای پژوهشهای جدید، با مصرف میوهها میتوان میزان زنده ماندن بعد از آنفارکتوس قلبی را به میزان زیادی افزایش داد
یک ماده شیمیایی موجود در توتفرنگی و سیب میتواند قلب را پس از سکته تقویت کند.
بنا بر اظهارات و گفتههای پزشکان در دانشگاه کمبریج، اگر این ماده شیمیایی بعد از حمله قلبی به بدن وارد شود میزان جراحت وارد شده به ارگانهای اصلی بدن را کاهش میدهد.
زمانی که قلب بیشترین آسیب را هنگام حمله تاب میآورد، با بازگشت جریان خون به ارگانها آسیب به پایان میرسد. زمانی که جراحان لخته خون را پاک میکنند خون و اکسیژن سریعاً به مغز و قلب برمیگردد که به این فرایند احیای مجدد جریان خون میگویند.
به گفته محققان با استفاده از این ماده شیمیایی که در میوههای روزانه مانند سیب و انگور و توتفرنگی یافت میشود میتوان به روند درمان قلب کمک کرد.
منبع : http://www.salamaneh.com