حتماً خودتان هم بهتر میدانید که میوهها و سبزیجات سرشار از آب هستند. این مواد غذایی مفید به طور متوسط از 80 تا 95 درصد آب تشکیل شدهاند. در بین این میوهها و سبزیجات خیار حاوی بیشترین میزان آب میباشد. در واقع میزان آب این میوه به 79 درصد میرسد. کاهو حاوی 95 و گوجهفرنگی و کدو نیز حاوی 94 درصد آب میباشند. برای همین هم یک سالاد کاهوی خوشمزه حاوی خیار و گوجهفرنگی یکی از بهترین خوردنیهای مناسب برای فصل گرماست. چون هم خنک است و هم این که به راحتی آب بدن را تأمین میکند. البته حواستان باشد شیشه سس سفید را داخل آن چپ نکنید.
قهرمانان تأمین آب در بین میوهها هم میوههای آبداری مانند هندوانه و طالبی با 91درصد و بعد از آن لیموترش، گریپفروت و پرتقال با 85 درصد آب میباشند. البته میوههای شیرین دیگری مانند زردآلو یا سیب نیز بین 86 و 85 درصد آب دارند. میوههای دیگری مانند آووکادو، میوه شاهبلوط یا خرما نیز با وجود اینکه کالری زیاد و آب کمتری دارند اما با این حال حذف کامل آنها از سبد میوه ایده خوبی نیست. به خاطر اینکه این میوهها حاوی قندهای دیر جذبی هستند که برای تأمین انرژی بدن لازماند.فرقی نمیکند که در این فصل میوه و سبزیجات بهصورت خام یا پخته مصرف شوند. اما با این حال باید بدانید که پختن این مواد غذایی کمی میزان آب آنها را از بین میبرد. بهتر است تا جایی که میشود این مواد غذایی خام مصرف شوند.