میوه، اکسیر جوانی!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72295
    araghi
    مشارکت کننده

    میوه‌ها و سبزی‌های تازه دارای حدود 180 نوع ویتامین و ماده معدنی مختلف است و مصرف مداوم میوه فرآیند پیری را به تاخیر می‌اندازد.

    به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، فروزان صالحی كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: مرگ سالیانه 217 میلیون نفر در جهان با کمبود مصرف میوه و سبزی در ارتباط بوده و از هر 5 مورد سرطان های دستگاه گوارش یک مورد به علت مصرف كم میوه‌ها است.

    صالحی ادامه داد: 31 درصد بیماری‌های قلبی عروقی و 11 درصد سكته‌های مغزی در جهان ناشی از مصرف كم میوه است.

    وی با اشاره به این كه میوه‌ها احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند، تصریح كرد: میوه‌ها کلسترول خون را کاهش داده و افرادی كه حداقل روزی 2 تا 3 عدد میوه‌های سبز و زرد رنگ مصرف می‌كنند به مراتب سالم تر از بقیه هستند و دیرتر دچار پیری و عوارض آن می‌شوند.

    به گفته این كارشناس تغذیه، دستگاه گوارش با مصرف میوه، قوی و ورزیده خواهد شد و سبب می‌شود كه فرد كمتر دچار سوء هاضمه شود همچنین برای فعال کردن و تقویت کردن سیستم دفاعی طبیعی بدن باید از اقسام میوه و سبزی‌های خام استفاده کرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.